Politica privind confidentialitatea si modulele cookie sunt prezentate mai jos

Introducere

Acest website, www.coca-colahellenic.com, este gestionat de un membru al grupului de societati Coca‑Cola HBC, beneficiarul final al acestuia fiind Coca‑Cola HBC AG (înregistrata în Elvetia sub nr. CHE – 235.296.902, cu sediul social la Turmstrasse 26, 6300 Zug, Elvetia).

Toate referirile la „noi”, „al nostru”, „noua” sau „societatea” din cadrul acestei politici si din notificarea de accept vor fi interpretate drept referiri la Coca‑Cola HBC AG si filialele acesteia, dupa caz.

Coca‑Cola HBC este dedicata protejarii confidentialitatii tuturor vizitatorilor site-ului www.coca-colahellenic.com si protejarii tuturor datelor cu caracter personal pe care ni le puteti pune la dispozitie.

Va prezentam aceasta Politica privind confidentialitatea si modulele cookie pentru a va ajuta sa întelegeti ce facem cu toate datele cu caracter personal pe care le obtinem de la dvs. Prin transmiterea de datelor dvs. cu caracter personal catre noi, acceptati Notificarea noastra privind Confidentialitatea si Cookie-urile si sunteti de acord sa colectam, sa utilizam si sa divulgam datele dvs. cu caracter personal astfel cum se descrie în prezenta Notificare privind Confidentialitatea si Cookie-urile. În cazul în care nu sunteti de acord cu prezenta Notificare, va rugam sa nu ne transmiteti datele dvs. cu caracter personal.

Prezenta Politica privind Confidentialitatea si Cookie-urile se refera la urmatoarele domenii:

Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal sunt informatii cu privire la o persoana fizica identificabila, astfel cum sunt definite de legile aplicabile, precum numele, adresa de e-mail sau numarul de telefon.

Datele cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. și felul în care le folosim

În general, puteti vizita website-ul fara a ne spune cine sunteti sau fara a dezvalui informatii despre dvs. Serverele noastre colecteaza adresele IP sursa ale vizitatorilor, în scopuri IT, care va permit sa va conectati la platforma noastra pentru a va presta serviciile noastre, nu adresele de e-mail ale acestora. De asemenea, exista portiuni ale website-ului în care trebuie sa colectam date cu caracter personal de la dvs. pentru un scop anume, cum ar fi acela de a va furniza anumite informatii pe care le solicitati si în cazul în care ni se solicita sa va înscriem pe website-ul nostru.

Realizam acest lucru prin intermediul unor formulare online si de fiecare data cand ne transmiteti detaliile cu privire la dvs. prin e-mail. Veti afla ca nu este obligatoriu sa ne furnizati nicio informatie suplimentara pe care o solicitam si care nu este necesara sau solicitata în mod rezonabil pentru a va furniza serviciile solicitate de dvs.

Persoana vizată

Datele colectate

Scopul colectării

Justificarea colectării

Vizitator al website-ului nostru

Adresa IP, numele de domeniu, versiunea browserului și a sistemului de operare, date privind traficul pe internet, date de localizare, log-uri web

pentru a contoriza numărul de vizite, durata medie petrecută pe site, paginile vizualizate

interesul legitim de a contoriza utilizarea și de a îmbunătăți conținutul website-ului nostru

numele, adresa de e-mail; primite de la vizitatorul website-ului nostru

pentru a vă oferi informații cu privire la ofertele noastre promoționale, știri, evenimente (buletine informative și alte publicații), Relații Investitori sau copii ale Rapoartelor Anuale și pentru a administra evidențele privind serviciile oferite pe bază de abonament (către un serviciu corporativ de webcast sau către un serviciu de alerte prin e-mail)

acordul dvs. prealabil prin bifarea căsuței corespunzătoare în momentul în care ne furnizați datele cu caracter personal

numele, adresa, numărul de telefon, numărul de fax, adresa de e-mail; primite de la vizitatorul website-ului nostru

pentru a răspunde întrebărilor dvs. sau pentru a procesa solicitările dvs. în legătură cu informațiile dvs.

pentru a lua măsurile corespunzătoare la solicitarea dvs. înainte de a încheia un contract

Client/Furnizor

numele, adresa, numărul de telefon, numărul de fax, adresa de e-mail, pozitia, calificarile reprezentantilor / angajatilor (de exemplu, în cazul soferilor, este necesara o documentatie specifica) datele fiscale, contul bancar; primite de la clientul nostru business sau furnizorul nostru si / sau direct de la persoanele vizate bonitate, activitati infractionale, frauduloase, documente de identitate, ratingul de credit, persoane expuse politic si liste de sanctiuni 

pentru contracte de vânzare, preluarea comenzilor, executarea livrării, facturare, alocarea plăților, pentru a vă furniza serviciile solicitate si arhivarea anti-mita, prevenirea spalarii banilor, sanctiuni, Cunoasterea Clientelei (Know Your Customer), verificari credite si anti-frauda

îndeplinirea serviciilor noastre în baza contractului încheiat între noi și dvs si exercitarea intereselor noastre de a asigura calitatea serviciilor furnizate catre noi cat si cele furnizate clientilor si de a ne apara drepturile în fata entitatilor publice competente.

 

respectarea obligatiilor legale, îndeplinirea contractului, acordul (daca este dat), interesul legitim.

Potențial Client Business/Potențial Furnizor/Partener

bonitate, activități infracționale, frauduloase, documente de identitate, ratingul de credit, persoane expuse politic și liste de sancțiuni, precum si orice alte date publice relevante pentru colaborare (de exemplu, Registrul Comertului, Societatile din Romania, Monitorul Oficial al Romaniei)

anti-mită, prevenirea spălării banilor, sancțiuni, Cunoașterea Clientelei (Know Your Customer), verificări credite și anti-fraudă

respectarea obligațiilor legale, îndeplinirea contractului, acordul (dacă este dat), interesul legitim al CCHBC pentru a se asigura ca aceasta colaboreaza cu clientii / furnizorii corespunzatori.

Persoana de contact a Clientului/Furnizorului

numele, adresa, numărul de telefon, numărul de fax, adresa de e-mail, preferințele privind notificarea prin SMS, preferințe personale, restaurante preferate; colectate prin intermediul unor campanii publicitare de către echipele de vânzări, evenimente preferate ale  CCHBC si participarea la evenimente, feedback despre evenimentele CCHBC.

pentru a contacta clientul/furnizorul în scopuri comerciale (preluarea comenzilor, solicitarea serviciilor), menținerea relației cu clientul, furnizarea de date actualizate clienților pentru contactarea  partenerului în scopuri de afaceri si alte scopuri legate de relatii publice (promovarea evenimentelor CCHBC, sustinerea unor acte normative specifice, obtinerea de sponsorizari)

îndeplinirea serviciilor noastre în baza contractului încheiat între noi și societatea dvs., acordul dvs. prealabil pentru a vă fi furnizate actualizări 

Interesul nostru legitim de a ne desfasura activitatea de afaceri cu implicarea persoanelor publice relevante in evenimentele noastre si proiectele legislative de interes.

 

Consumatorul

numele, adresa, numărul de telefon, numărul de fax sau adresa de e-mail, precum si orice alte date relevante primite de la consumator

furnizarea oricăror servicii pe care ni le-ați solicitat si rezolvarea eventualelor reclamatii / solicitari

îndeplinirea serviciilor noastre în baza contractului încheiat între noi și dvs.

obligatia legala (în cazul în care prelucrarea este obligatorie în conformitate cu legislatia privind protectia consumatorilor) si / sau interesul nostru legitim de a analiza tipologia si evolutia consumatorilor nostri.

numele, numarul de telefon, datele privind reclamatiile si documentele conexe, convorbirile telefonice înregistrate,primite de la consumator,
(inclusiv entitatile juridice ca consumatori); date publice (de exemplu, proprietate, relatii politice / expunere, apartenenta la anumite entitati, potentiale relatii conflictuale cu anumite entitati / persoane), obtinute din surse publice .

pentru a răspunde problemelor raportate cu privire la produse sau la întrebări adresate la linia telefonică gratuită, precum si pentru a asigura calitatea serviciilor si produselor noastre si dovada respectarii legislatiei privind protectia consumatorilor (prin înregistrarea apelurilor telefonice)

interesul legitim de a furniza serviciile și de a asigura satisfacția clienților noștri precum si asigurarea performantei contractului

Candidatul pentru un loc de muncă

numele, adresa, numărul de telefon, numărul de fax, adresa de e-mail, calificările profesionale, experiența și educația; primite de la candidatul pentru locul de muncă si / sau agentii de recrutare ale companiilor din grupul CCHBC

gestionarea candidaților, pentru a evalua candidatura dvs. și pentru a vă contacta prin telefon sau e-mail

interesul legitim de a evalua candidatura dvs. înainte de a încheia un contract de muncă cu noi

 

În ce privește toate datele cu caracter personal necesare pentru îndeplinirea contractului nostru cu dvs./societatea dvs., în cazul în care nu ne furnizați aceste date cu caracter personal, este posibil să nu vă putem livra serviciile solicitate, astfel cum am menționat mai sus. Din contră, pentru toate prelucrările de date pentru care ne-ați dat acordul, aveți dreptul de a refuza sau de a vă retrage acordul în orice moment și fără niciun efect negativ asupra oricărei legături pe care o aveți cu noi.

Atunci când datele cu caracter personal, precum numele și adresa de e-mail, sunt colectate de la dvs. cu acordul dvs. (spre exemplu prin utilizarea unor formulare online sau prin e-mail), vă vom informa la momentul colectării datelor cu privire la modul în care vom folosi respectivele date cu caracter personal.

Politica privind cookie-urile

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă distinge de ceilalți utilizatori ai website-ului nostru. Aceasta ne ajută să vă oferim o experiență plăcută atunci când răsfoiți site-ul nostru și ne permite să ne îmbunătățim website-ul.

Un cookie este un fișier mic care cuprinde litere și numere pe care le stocăm în browser-ul dvs. sau pe hard drive-ul computerului dvs. Cookie-urile conțin informații care sunt transferate în hard drive-ul computerului dvs.

Cookie-uri pentru performanță

Aceste cookie-uri colectează informații care ne permit să îmbunătățim website-ul.

ageVerified

Urmarește daca un utilizatorul a confirmat varsta (pentru situatiile in care exista restrictii de varsta in anumite zone ale website-ului)

cookieBannerSeen

 Urmarește dacă utilizatorul a dat clic pe "ok" pe banner-ul "cookie" – pentru a  nu mai fi afișa

_ga, _gid

Codul unic de identificare a clientului atribuit fiecărui vizitator - aceasta va fi unic pentru dvs.

_gat_UA-9236928-1

Acest cookie este stabilit de Google Analytics. Acesta este folosit pentru a vă asigura că computerul / dispozitivul nu trimite prea multe solicitări către serverele Google Analytics în timp ce navigați pe site-ul Coca‑Cola.

JSESSIONID

Acesta este un cookie setat de software-ul nostru de monitorizare a serverului. Nu este utilizat pentru urmărirea utilizatorilor sau a comportamentului utilizatorilor - este folosit exclusiv pentru a face diferența între solicitările utilizatorilor activi catre site-ul Web.

Cum dezactivez/activez cookie-urile?

Aveți posibilitatea de a accepta sau refuza cookie-urile modificând setările browser-ului dvs. Cu toate acestea, este posibil să nu puteți folosi toate caracteristicile interactive ale site-ului nostru în cazul în care cookie-urile sunt dezactivate.

Există mai multe modalități de a gestiona cookie-urile. Vă rugăm să consultați instrucțiunile browser-ului dvs. sau secțiunea de ajutor pentru mai multe informații cu privire la aceste funcții. Spre exemplu, în Internet Explorer, puteți merge la Instrumente/Opțiuni Internet/Securitate și apoi în tabul Confidențialitate pentru a ajusta browser-ul în funcție de așteptările dvs. Dacă folosiți calculatoare diferite situate în locații diferite, trebuie să vă asigurați că fiecare browser este setate în funcție de preferințele dvs. privind cookie-urile.

Unele browser-e moderne au o funcționalitate care analizează politicile de confidențialitate ale website-ului și permit utilizatorului să controleze nevoile în privința confidențialității. Acestea sunt cunoscute sub denumirea de funcționalități „P3P” (Privacy Preferences Platform).

Puteți șterge cu ușurință cookie-urile instalate în folderul cu cookie-uri al browser-ului dvs. Spre exemplu, dacă folosiți Microsoft Windows Explorer:

  • Deschideți „Windows Explorer”
  • Apăsați butonul „Search” (Căutare) din bara de instrumente
  • Scrieți „cookie” în căsuța de căutare pentru „Folders and Files” (dosare și fișiere)
  • La căsuța „Look In” (căutați în), selectați „My Computer”
  • Apăsați „Search Now” (căutați acum). Faceți dublu-click pe folderele găsite
  • „Selectați” orice fișier cookie
  • Apăsați butonul „Delete” (ștergere) pe tastatură

Dacă nu folosiți Microsoft Windows Explorer, trebuie să selectați „cookies” în secțiunea „Help” (ajutor) pentru mai multe informații privind locația folder-ului cu cookie-uri.

Divulgare. Cine sunt destinatarii datelor dvs. cu caracter personal?

Datele cu caracter personal pe care ni le furnizați vor fi păstrate într-un centru de date găzduit în Crawley, Regatul Unit al Marii Britanii, de către o companie denumită Rockspace, al cărei sediu secundar se află în Irlanda, și pot fi accesate de sau transmise personalului nostru care își desfășoară activitatea în afara Regatului Unit al Marii Britanii și terților, partenerilor de afaceri, autorităților de stat și autorităților de asigurare a ordinii publice, succesorilor în drepturi cu privire la activitatea noastră și furnizorilor pe care îi contractăm în scopul de a prelucra date în numele nostru, dintre care unii sunt situați în afara Spațiului Economic European, care acționează în numele nostru în scopurile și cu justificările prevăzute în această politică.

Categorii de destinatari

Scopul împărtășirii

societățile din cadrul grupului grec Coca‑Cola și/sau terții furnizori de servicii care prelucrează datele în numele nostru

pentru a furniza produsele și serviciile noastre

orice terț furnizor de servicii pe care orice filială/afiliat al Coca‑Cola HBC implicată de noi în procesul de furnizare a serviciilor solicitate de dvs. sau de noi pentru scopurile menționate mai sus

prestarea serviciilor solicitate de dvs.

partener de afaceri

prestarea serviciilor solicitate de dvs.

agenții guvernamentale

pentru a îndeplini o obligație legală

autorități de asigurare a ordinii publice

pentru a îndeplini o obligație legală

succesorilor în drepturi în legătură cu activitatea noastră și furnizori

prestarea serviciilor solicitate de dvs.

birouri de credite, agenții de prevenire a fraudei, societățile din cadrul grupului grec Coca‑Cola și/sau terții furnizori de servicii care prelucrează datele în numele nostru

anti-mită, prevenirea spălării banilor, sancțiuni, Cunoașterea Clientelei (Know Your Customer), verificări credite și anti-fraudă


Dacă ne transmiteți informații personale, sunteți de acord cu împărtășirea acestora.

 

Datele dvs. cu caracter personal sunt transmise în afara UE?

Întrucât Coca‑Cola HBC operează în multe țări, datele dvs. cu caracter personal, în special datele pe care le încărcați în secțiunea Cariere a site-ului, pot fi accesate de personalul sau furnizorii stabiliți în, transferate către și/sau stocate în locații din afara UE în care standardele legilor privind protecția datelor pot fi mai joase decât cele din UE. Cu toate acestea, încercăm întotdeauna să ne asigurăm că datele dvs. cu caracter personal beneficiază de același nivel de protecție de care ar fi beneficiat dacă ar fi rămas în interiorul UE, inclusiv asigurându-ne că acestea sunt păstrate în siguranță și utilizate numai în conformitate cu instrucțiunile noastre și pentru scopurile convenite. Pentru mai multe informații privind acest transfer, consultați formularul de aplicatie pentru recrutare.

Anumite state din afara UE au fost certificate de Comisia Europeană ca oferind un nivel de protecție echivalent cu cel prevăzut de legile UE privind protecția datelor și prin urmare nu sunt necesare măsuri suplimentare de siguranță la exportul datelor cu caracter personal către aceste jurisdicții (pentru lista completă accesați următorul link http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/adequacy/index_en.htm). În țările care nu dețin aceste aprobări (precum Rusia), fie vă vom solicita acordul privind transferul, fie vom transfera datele în conformitate cu condiții contractuale aprobate de Comisia Europeană care vor impune obligații echivalente privind protecția datelor direct destinatarului, cu excepția cazului în care legile aplicabile privind protecția datelor ne permite să efectuăm aceste transferuri fără îndeplinirea acestor formalități.

Vă rugăm să ne contactați în conformitate cu secțiunea „Contactați-ne” de mai jos dacă doriți să consultați o copie a măsurilor de protecție specifice aplicabile exportului datelor  dvs. cu caracter personal.

Toate părțile din afara UE cărora li se vor transfera date cu caracter personal, procesează date, îndeplinesc și livrează comenzi și oferă servicii suport în numele nostru. De asemenea, putem transmite informații agregate privind utilizarea site-ului nostru către terțe părți însă acestea nu vor include informații ce pot fi utilizate pentru a vă identifica. Ne rezervăm dreptul de a divulga datele dvs. cu caracter personal în conformitate cu cerințele legale sau atunci când considerăm că divulgarea este necesară pentru a ne proteja drepturile sau compania în cadrul unei proceduri judiciare, ordin judecătoresc, solicitare din partea unei autorități de reglementare sau orice alte acte de procedură care ne sunt comunicate.

Cu excepția situației în care legea impune acest lucru, nu vom împărtăși în alt mod, nu vom vinde sau distribui niciuna dintre datele dvs. cu caracter personal fără acordul dvs.

În final, în cazul în care societatea noastră se asociază cu sau este vândută către sau fuzionează cu o altă societate, datele dvs. vor fi dezvăluite noilor noștri parteneri sau proprietari.

Cum protejăm datele dvs. cu caracter personal?

Utilizatorii cu vârsta de 16 ani sau mai puțin 

În cazul în care aveți vârsta de 16 ani sau mai puțin, trebuie să obțineți acordul părintelui sau tutorelui înainte de a ne furniza date cu caracter personal. Utilizatorii care nu au acest acord nu trebuie să ne furnizeze date cu caracter personal.

Alte website-uri

Website-urile noastre conțin link-uri către alte website-uri care sunt independente de controlul nostru și nu sunt acoperite de prezenta Notificare privind confidențialitatea și cookie-urile. Dacă accesați alte site-uri folosind link-urile furnizate de noi, operatorii acestor site-uri pot colecta de la dvs. informații pe care le vor folosi în conformitate cu propriile Politici de Confidențialitate, ce pot diferi de ale noastre. Nu ne asumăm nicio răspundere sau responsabilitate pentru politicile lor sau pentru prelucrarea de către aceștia a datelor dvs. cu caracter personal. Vă încurajăm să citiți notificările privind confidențialitatea și cookie-urile și termenii și condițiilor oricăror website-uri pe care le accesați către care oferim link-uri, la care facem referire sau care servesc drept interfață înainte de a transmite orice date cu caracter personal către aceste website-uri terțe.

Securitatea datelor colectate și reținerea datelor

Folosim măsuri stricte de securitate fizică, electronică și administrativă pentru a proteja datele dvs. împotriva accesării de către persoane neautorizate și împotriva prelucrării ilegale, pierderii, distrugerii sau deteriorării accidentale atât online cât și offline. . Vom pastra datele dvs. atat timp cat va fi necesar pentru scopul precizat al colectarii si dupa aceea vom retine datele atata timp cat legea impune, conform Politicii noastre de pastrare a datelor.

COCA-COLA HBC ROMANIA SRL păstrează datele cu caracter personal într-un format identificabil numai pentru perioada necesară, determinată de scopurile procesării pentru care sunt colectate datele.

COCA-COLA HBC ROMANIA SRL nu trebuie să păstreze datele cu caracter personal mai mult decât este necesar pentru a îndeplini scopurile legale de afaceri identificate sau atât timp cât specifică legea aplicabilă. COCA-COLA HBC ROMANIA SRL stabilește o perioadă de păstrare a datelor cu caracter personal, în conformitate cu legile și reglementările relevante, ca parte a înregistrării activităților de prelucrare.

COCA-COLA HBC ROMANIA SRL trebuie să justifice cerințele de păstrare a datelor cu caracter personal pentru perioade mai lungi decât perioada maximă de păstrare în conformitate cu cerințele de afaceri și  reglementarile legale, dacă este necesar.

Unele date trebuie păstrate pentru a proteja interesele companiei, pentru a păstra dovezile și, în general, pentru a se conforma bunelor practici comerciale. Unele motive pentru păstrarea datelor includ:

  • Litigii
  • Investigarea accidentelor
  • Investigarea incidentelor de securitate
  • Reglementari legale
  • Pastrarea depturilor de proprietate intelectuala

 

Transferuri prin internet și declinarea responsabilității

Deși Coca‑Cola HBC AG ia măsuri rezonabile pentru protejarea împotriva virușilor și a altor componente dăunătoare, natura internetului face imposibilă garantarea faptului că accesarea de către dvs. a website-ului va fi neîntreruptă sau lipsită de erori, sau că acest website, serverele sau e-mailurile aferente ce pot fi transmise de noi sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunătoare.

Cum ne puteți contacta și drepturile dvs. de acces și actualizare a datelor dvs. cu caracter personal

Accesarea, actualizarea și ștergerea datelor

Aveți dreptul să consultați datele cu caracter personal referitoare la dvs. pe care le deținem; de asemenea, ne puteți solicita să operăm orice modificări necesare pentru a ne asigura că acestea sunt corecte și actualizate sau să ștergem datele cu caracter personal pe care le deținem cu privire la dvs. De asemenea, ne puteți informa dacă doriți să restricționați prelucrarea datelor sau să vă opuneți prelucrării datelor cu caracter personal referitoare la dvs. pe care le deținem. Dacă doriți să faceți acest lucru, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact furnizate în secțiunea Contactați-ne de mai jos. De asemenea, aveți dreptul de a transmite datele dvs. cu caracter personal pe care le deținem unui alt furnizor de servicii, la alegerea dvs.

Retragerea consimțământului

În cazul în care v-am solicitat acordul pentru a prelucra datele dvs. cu caracter personal, vă puteți retrage acordul în orice moment, fără ca acest lucru să afecteze legalitatea prelucrării datelor în baza acordului dvs. înainte de retragerea acestuia. Dacă doriți să faceți acest lucru, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact furnizate în secțiunea Contactați-ne de mai jos.

Reclamații

Aveți dreptul de a depune o reclamație la autoritatea națională pentru protecția datelor cu caracter personal transmițând plângerea dvs. la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, datele de contact sunt disponibile la adresa:http://www.dataprotection.ro/?page=contact&lang=ro.

Cum ne puteți contacta

Pentru a vă exercita în mod oficial drepturile referitoare la datele dvs. personale pe care le procesăm, vă rugăm să trimiteți o solicitare prin accesarea linkului de mai jos:

https://app-eu.onetrust.com/app/#/webform/ba604120-1c2e-461d-9be8-31d11aa35610.

Dacă aveți orice observații, întrebări sau solicitări cu privire la utilizarea de către noi a datelor dvs. cu caracter personal sau orice întrebări cu privire la prezenta Politica privind confidențialitatea și cookie-urile, sau nu puteți trimite o solicitare prin intermediul linkului de mai sus, vă rugăm să ne contactați la urmatoarea adresa de e-mail :DataProtectionOffice@cchellenic.com. Întrebările dvs. și orice sugestii pe care le aveți referitor la Notificarea noastră privind confidențialitatea și cookie-urile sunt binevenite.

Cum se vor aduce modificări prezentei Politici de Confidențialitate și Cookie-uri

Verificați periodic prezenta Notificare privind confidențialitatea și cookie-urile pentru informații privind modificările aduse acesteia. Deși ne rezervăm dreptul de a modifica sau completa această politică, vă vom notifica prin intermediul acestui website cu privire la orice schimbări semnificative în termen de cel puțin 30 de zile de la data modificării și, dacă este cazul, prin e-mail.